diumenge, 27 d’octubre del 2013

Segona jornada de la lliga Catalana. Partit CEU/Hospitalet 0 - GEiEG 92



Avui diumenge, s’ha jugat la segona jornada de la lliga catalana, en la que els dos partits que es disputaven, U.E. Santboiana – INEFBarcelona (amb un resultat final de 0-43) i CEU/Hospi – GEiEG, s’han jugat a la mateixa hora, a les 12 del migdia, en un dia molt assoleiat, amb molta calor i humitat, més pròpies d’un dia d’agost que de tardor.

Les grupistes, que avui han canviat el famós vermell del GEiEG i vestien de blau amb la segona equipació, han jugat contra l’equip del CEU/Hospitalet, que avui vestia la samarreta ratllada vermella i blanca, un equip sempre conegut per la seva fortalesa de davantera procedent del CEU que, ajuntant-se amb l’Hospitalet aconseguien millorar la línea de tres quarts i formar un equip molt lluitador en totes les facetes.

El partit ha començat disputat els 5 primers minuts, amb gran duresa en els contactes i en els punts de trobada durant tot el partit, tot i que les gironines han obert aviat el marcador mitjançant la línea de tres quarts. La primera part ha sigut de domini visitant, jugant a camp contrari, dominant les melés i les touches i també el joc a la mà de la línea tres quarts, i només un error en defensa del GEiEG al final de la primera part, l’han aprofitat les barcelonines per plantar-se a 22 contrària tot i que no han aconseguit plantar la pilota a la zona d’assaig. Ja en la segona part, amb un 0-45 al marcador, el GEiEG també ha dominat, s’han aconseguit provar coses noves, destacant el gran joc de la davantera grupista que ha tingut un paper rellevant durant tot el partit però sobretot a la segona part i també l’efectivitat en les transformacions que era un aspecte a millorar respecte del partit anterior. El resultat final ha sigut de 0-92.

Un gran partit, entre dos equips molt lluitadors, que es tornaven a veure les cares després de pràcticament un any. Felicitar a les debutants, la Yaiza, la Paula i la Momo, que han disputat un molt bon partit. També volem donar molts ànims a la Merion i la Macarena que per lesió no han pogut disputar aquest partit (aviat tornareu, segur!), com també esperem que es recuperin aviat les jugadores lesionades del CEU/Hospitalet que han hagut d’abandonar el partit.








GEiEG: (1) Alba Alarcón (Judith Vélez. Min. 40’); (2) Mariona García (Magdalena Pérez. Min. 62’); (3) Mònica Ramírez (Yaiza Gonzàlez. Min. 40); (4) Anna Fàbrega; (5) Maria Jiménez (Clara Castellvell. Min. 40’); (6) Cristina Song; (7) Núria Canals; (8) Eva García; (9) Paula Xutglà; (10) Marina Cabré; (11) Gemma Torrebadella; (12) Àfrica Félez; (13) Núria Carreras; (14) Ana Ibáñez (Paula Royes. Min. 40’); (15) Cristina Batchellí (Júlia Pla. Min. 40’) Entrenadora: Coral Vila. També han participat: Ivette i Roser.


CEU/Hospitalet: (1) Victoria Alonso; (2) Marga Marín; (3) Irene Clapés; (4) Ariadna Ramon (Aura Albadalejo. Min. 24’); (5) Sara Suto; (6) Estefania Rodríguez; (7) Gemma Pujante; (8) Núria Torres; (9) Núria Moragas (Isabela Rodríguez. Min. 46’); (10) Iria González (Marta Avi. Min. 53’); (11) Cristina Calvo (Estefania Carvajo. Min. 50’); (12) Gara Basilio; (13) Mercè Viñals (Míriam Gallego. Min. 57’); (14) Míriam de la Rubia; (15) Maria Costa.




La propera jornada de lliga, dissabte dia 9 de novembre, el GEiEG jugarà a casa contra la U.E. Santboiana, NO TE'L PERDIS!

diumenge, 20 d’octubre del 2013

CATALUNYA Campiona d'Espanya de rugbi Seven femení!!!


Ahir, dia 19 d'octubre, a les instal·lacions de la Foixarda, van tenir lloc els Campionats d'Espanya de rugbi Seven. Van participar 8 equips, dividits en dos grups: 

Grup A: Catalunya A, Navarra, Astúries i Andorra.

Grup B: Euskadi, València, Extremadura i Catalunya B.

CATALUNYA A es va proclamar Campiona d'Espanya d'aquesta modalitat al derrotar a la final l'equip de VALÈNCIA, en una primera part més igualada, on els dos equips van demostrar molt bon joc. En el segon temps, Catalunya va demostrar la seva superioritat física allunyant-se en el marcador i aconseguint un definitiu 29-5.

La lluita pel 3er i 4rt lloc va ser favorable a EUSKADI, que va guanyar contra NAVARRA per 0-27, i 5ena va quedar la selecció d'EXTREMADURA al guanyar per 12-7 a ASTÚRIES.

Dels equips fora de competició, que van jugar la fase de grups, CATALUNYA B, va donar la sorpresa quedant invicte en el torneig, guanyant a les seleccions d’Euskadi, València i Extremadura. ANDORRA també va obtenir bons resultats guanyant a Astúries i Navarra, i perdent, únicament, contra les Campiones. Aquests equips no competien, ja que es tractava d'un Campionat Territorial d'Espanya oficial on només podia competir un equip per regió autonòmica i que formés part de l’estat espanyol. Tot i així, al ser un torneig que també servia per promocionar aquesta modalitat de rugbi, va ser molt positiva la participació d'ambdós equips que van oferir un gran nivell de joc.

5 jugadores del GEiEG van ser convocades amb CATALUNYA A, Cristina Young, Marta Cabané, Anna Arnau, Núria Carreras i Àfrica Félez, i la grupista Marina Cabré, va formar part de CATALUNYA B.



Foto: Ernesto Aradilla



També cal destacar, primer, la bona organització dels Campionats per part del Gòtics R.C, que va ser impecable, i després, també volem valorar i felicitar la presència de l’Associació Espanyola del Càncer de mama (AECC), que va estar present durant tot el torneig, ajudant en moltes tasques, i donant informació i recollint donacions per una gran causa solidària, fent així el torneig una mica més especial. 

diumenge, 13 d’octubre del 2013

Crònica PRIMER PARTIT DE LLIGA.



Ahir  l’equip del GEiEG femení va jugar el primer partit de la temporada 2013/14 de la lliga Catalana, contra el Gòtics R.C., dos equips que la temporada anterior acabaven 2on i 3er en la classificació lliguera catalana.

S’havia previst un dia de mal temps i pluja, però al final va ser tot el contrari, un gran dia assoleiat per un dia ple de rugbi a les instal·lacions de Palau. Una jornada que va començar amb els partits, al matí, de l’infantil (0-87), el cadet (22-39) i del segon equip sénior masculí en el derbi gironí contra l’Olot (0-66). A la tarda l’equip sénior masculí, en la categoría nacional va jugar contra la U.E Santboiana B (15-36), i tancava la jornada l’equip femení contra el Gòtics R.C de Barcelona.

El partit va començar amb molta empenta per part d’ambdós equips, però ja en el minut 3, el GEiEG va obrir el marcador, i durant la primera part va oferir un molt bon joc dominant les melés, les touches i també el joc obert, on es va poder veure molt bona continuïtat i per on van arribar la majoria dels assajos de les locals al llarg de tot el partit. Les barcelonines, van lluitar totes les fases de joc i van aprofitar els cops de càstig comesos pel GEiEG per intentar sortir del seu camp mitjançant el peu en algunes ocasions però sense poder oferir continuitat en el joc.

A la segona part, va seguir el domini local, i tot i que alguns errors van fer que el Gòtics pogués atacar en algun moment a camp contrari, les gironines van aprofitar el seu joc en equip i la bona defensa per sortir-ne, dominant també en les diverses facetes del joc i acabant d’ampliar el marcador final de 89-0.

Independentment del resultat, es va veure un gran partit amb molta lluita en els punts de trobada i en algunes fases del joc degut a la motivació i les ganes que tenien els dos equips de començar la nova temporada. També destacar i felicitar a les jugadores debutants i també a les jugadores que després d’una lesió molt llarga van tornar a trepitjar el camp, per part dels dos equips!

Un primer partit de lliga que servirà per seguir treballant molts aspectes del joc de cara a la següent jornada del 27 d’octubre on el GEiEG jugarà fora de casa contra l’Hospitalet/CEU.


Foto: Pobrepagès



GEiEG: (1) Judith Vélez (Mariona García. Min. 40’), (2) Magdalena Pérez, (3) Alba Alarcón, (4) Eva García, (5) Maria Jiménez (Anna Fàbrega Ribas. Min. 40’); (6) Cristina Song; (7) Clara Castellvell (Maria Sort. Min.40’); (8) Núria Canals; (9) Anna Arnau; (10) Marta Cabané; (11) Cristina Batchellí (Gemma Torrebadella. Min. 40’); (12) Elisabet Martínez (Marina Cabré. Min. 40’); (13) Núria Carreras; (14) Àfrica Félez; (15) Ana Ibáñez (Paula Xutglà. Min. 50’(Júlia Pla. min. 60’)).  Entrenadora: Coral Vila. També van participar: Momo, Andrea, Gisela, Paula, Roser, Cèlia i Macarena. 



Gòtics R.C.: (1) Ana María García, (2) Anabel Jose, (3) Maria Roura, (4) Mireia Gómez, (5) Tania Rubio, (6) Èlia Vila, (7) Diana Gassó, (8) Elisenda Fornells, (9) Roser Borràs, (10) Aina Cabrer, (11) Marta Boada, (12) Gabriela Vélez , (13) Laura Canal, (14) Paulina Barbi, (15) Mireia Gutiérrez. Carol Moyano, Laia Esplugas, Arantza Olabarria. També van participar: Adriana

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...