dilluns, 13 de desembre del 2010

GEiEG vs TARRAGONA

El diumenge passat, dia 12 de desembre a les 12h es va disputar el partit de lliga contra el Tarragona, en que els equips jugaven a 12.
L'equip del Tarragona es va presentar a Girona amb 11 jugadores, amb el cap ben alt i un gran esperit de lluita.
Des de l'equip gironí volem agraïr a les noies de Tarraco el fet de presentar-se a jugar, ja que sempre és important disputar el màxim de partits amb qualsevol dels equips que demostren tant dins com fora del camp els valors que ens ensenya el rugby.
A moltes de les jugadores d'aquest partit ens ha portat records dels nostres inicis, quan també erem poques per anar a jugar, per aixó volem fer una crida a aquelles noies que tinguin ganes de provar un esport diferent ple de bones emocions i sensacions i animar a les noies de Tarragona a seguir lluitant i donant vida a aquest esport.
Pel que fa al partit dir que les visitants en cap moment van baixar el cap i van donar la cara fins a l'últim minut del encontre, tot i que les noies de Girona van saber fer un joc dinàmic i organitzat.
MOLTES GRÀCIES I MOLTS ÀNIMS A TOTES!!!

dijous, 9 de desembre del 2010

El rugby femení Girona a la selecció catalana

El darrer cap de setmana (4 i 5 de desembre) 9 components de l'equip de rugby de Girona van jugar amb la selecció catalana (formada també per jugadores de l'INef de Barcelona, els gòtics, l'Inef de Lleida i la UES Santboiana) un partit amistós contra la selecció vasca a les terres d'Euskadi.
El partit es va disputar al camp de rugby de Durango el diumenge al matí. Tot i que el temps no acompanyava, doncs feia fred i durant la primera part del partit va ploure, i l'arbitratge no va ser gaire precís les catalanes es van imposar a les contràries per 15 a 22.
Totes les gironines van gaudir dels seus minuts de glòria representant Catalunya, i en representació també del club on s'han format i de la resta de companyes, ja que entre totes es fa possible que un grup tant nombrós de jugadores del GEiEG puguin participar en aquests encontres.

Moltes felicitats noies i ànims a totes per seguir aprenent i gaudint d'aquestes expèriencies.

Per a totes!!

Per a les que juguen, per a les que s'ho miren,
per a les que corren, per a les que empenyen,
per a les que entrenen extra i les que no,
per a les veteranes, per a les novates,
per a les que trenquen, per a les que xuten,
per a les que plaquen i són placades,
per a les universitàries i les que ja no!
Per a les entrenadores, per a les lesionades,
per a les que han arribat noves,
per a les que venen en camí i les que ja no hi són,
per a les que disfruten, per a les que pateixen
per a les motivades, per a les lluitadores,
per a totes...
però en especial per tu...